Mirela Sula vlerësohet "Gruaja më frymëzuese e vitit 2015" në Angli - Arbëria News

Mirela Sula vlerësohet “Gruaja më frymëzuese e vitit 2015” në Angli

cc6f09729f70675d1256c508bd6d4498

Mirela Sula është vlerësuar me  çmimin “Gruaja më frymëzuese e vitit 2015”  në Angli, dosage  për punën e saj në mbrojtje të  të drejtave të  njeriut. Sula është vlerësuar më këtë çmimi pasi për një kohë të shkurtër, online jo më shumë se tre vjet në Britani, ajo ka arritur shumë sukses dhë është bërë frymëzimi i shumë grave. “Inspiration Awards for Women” është një event që u detikohet femrave të përkushtuara për të sjellë ndryshimin në botë. Mirela është përzgjedhur nga juria dhe votat e publikut për këtë çmim prestigjoz për kontributin e saj për të drejtat e njeriut. Pasi mori çmimin ajo tha: “Faleminderit të gjithëve që besuan në misionin tim dhe faleminderit “Inspiration Awards for Women” që më dha këtë çmim të veçantë. Faleminderit të gjithëve që më votuat. Kjo është një mbrëmje shumë frymëzuese!”Psikologia Mirela Sula është duke  vazhduar studimet  për doktoraturë për dhunë në familje. Paralelisht ajo punon në qendrën “Solace Women’s Aid’ dhe me revistën për femra ‘Global Woman’. Ajo edhe shkruan dhe ka organizuar disa evente shumë frymëzuese dukë përfshirë dhe një konferencë shumë të suksesshme në Londër për arritjet e femrave emigrante.

Arbëria News

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =