Mithat Frashëri ballistëve: Mos qëlloni mbi gjermanët - Arbëria News

Mithat Frashëri ballistëve: Mos qëlloni mbi gjermanët

Zv/ministri i Mbrojtjes, diagnosis Petro Koçi ka publikuar një dokument në “Facebook” që tregon se si Mithat Frashëri, kreu i nacionalistëve gjatë luftës porosiste ballistët për armëpushim.

14729194_10211096456676651_1377324685119063447_n (2)Bëhej fjalë për momentin e mbërritjes në Shqipëri të trupave gjermane, pas kapitullimit të Italisë. Në këtë letër, Mithat Frashëri shkruante se asnjë ballist nuk duhet të qëllojë mbi truptat gjermanë.

Kjo sipas Petro Koçit është dëshmia që ballistët u rreshtuan në krah të gjermanëve nazistë, të cilët zhdukën dhe vranë rreth 6 milionë hebrenj në Europë gjatë luftës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + thirteen =