Monika Stafa lë "Top Channel" - Arbëria News

Monika Stafa lë “Top Channel”

Monika Stafa, medical një nga fytyrat ikonë të “Top Channel” është larguar për të marrë një tjetër post të rëndësishëm dhe me shumë peshë. Nje ndër figurat më të dashura të televizionit është zgjedhur në krye të Këshillit të Ankesave, në AMA. Pas 15 vitesh, si një nga fytyrat ikonë të edicionit të lajmeve në televizionin “Top Channel”,Monika Stafa largohet nga pozicioni i saj pasi është zgjedhur si kryetare e Këshillit të Ankesavenë Autoritetin e Mediave Audiovizuale (AMA).
“Të ndahesh nga një familje e madhe si Top Media prej 15 vjetësh, aspak e lehte”, ka shkruar Stafa në një postim në Facebook, teksa ka shpërndarë lajmin e emërimit të saj të ri.  Ajo është një prej spikereve të para të “Top Channel”, dhe e vetmja që ka qëndruar në këtë televizion pa asnjë shkëputje.  Shkëputja e saj vjen në vazhdën e disa largimeve të tjera të rëndësishme

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 7 =