Ndërroi jetë ylli i “Lord of the Rings”, Christopher Lee - Arbëria News

Ndërroi jetë ylli i “Lord of the Rings”, Christopher Lee

Aktori Christopher Lee, visit this site ikona e roleve në filmat Dracula, Lord of the Rings, dhe Star Wars ka vdekur në moshën 93 vjeçare pasi që u hospitalizua me probleme në frymëmarrje dhe në zemër.

Aktori i famshëm vdiq të dielën në mëngjes në spitalin Chelsea and Westminster në Londër.

Vendimi për publikimin e lajmeve disa ditë pas vdekjes së tij ishte për shkak të gruas së tij që donte ta informojë familjen dhe të afërmit para se të publikohet lajmi. Lee ka qenë i martuar.

Lee çdo herë ka qenë aktor shumë pasionant. Në një intervistë në vitin 2013, Lee foli për dashurinë e tij të aktrimit. “Aktrimi asnjëherë s’ka qenë punë për mua, ajo është jeta ime. Kam interesa tjera jashtë aktrimit – këndoj dhe shkruaj libra, për shembull – por aktrimi është ajo që më motivon. Kjo është ajo që e bëj, është ajo që i jep qëllim jetës time”, tha Lee.  ‘arbëria news

saruman

Ja disa prej filmave më të njojtur për publikun që Lee ka interpretuar gjatë karierës së tij.

Frankenstein

Përbindëshi Frankenstin (1957)

VARIOUS

Mumja (1959)

drac_3337096k

Drakula (1968)

lee3_3336796b

Burri me Armën e Artë (1974)

THIS_3337127b

Mbreti i Unazave (2001)

LeeDooku

Lufta e Yjeve (2002)

LeeTheHobbit

Hobbit (2012)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + eight =