Ndryshojnë klasifikimet, ja 10 kombëtaret më të mira në botë

Më 14 shtator FIFA ka zyrtarizuar ndryshimet në remditjen e përgjithshme. 

Ky ndryshim vjen pas ndeshjeve zyrtare eleminatore në Kupën e Botës. 

Befasia e madhe është ngritja në klasifikim e Gjermanisë, e cila ka zenë vendin e parë në klasifikim dhe rënia e Brazilit në vendin e dytë. 

Befasia tjetër është fitimi I tre pozicioneve nga Porugalia e cila renditet në vendin e tretë, pas argjentinës. 

Spanja ka renë poshtë 10 Kombëtareve më të mira duke u pozicionuar në vendin e 11-të.

 /ArbëriaNews 

Ja renditja: 

 Image

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + six =