Një dokument i veçantë: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin - Arbëria News

Një dokument i veçantë: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin

 

Në vitin 1936, në një mbledhje të organizuar në godinën e prefekturës së qytetit, me rastin e sjelljes së eshtrave të Çerçizit nga Shkodra, Jonuz Topulli, falënderoi dhe nderoi fiset dhe familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin në fitoren e Pavarësisë sonë Kombëtare.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =