Një natë magjike sonte në kryeqytet, ja axhenda e Natës së Bardhë - Arbëria News

Një natë magjike sonte në kryeqytet, ja axhenda e Natës së Bardhë

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën sot me një urim për festën e Çlirimit të Shqipërisë.

Përmes nje video postuar në faqen e tij ne FB, e teksa uron 73-vjetorin e Çlirimit, Rama bën një ftesë për gjithë të interesuarit të bëhen pjesë e aktiviteteve të shumta në Natën e Bardhë.

“MIRËMËNGJES😃 dhe GËZUAR 73-VJETORIN E ÇLIRIMIT TË SHQIPËRISË me këtë ftesë për t’iu bashkuar festimeve plot ngjyra e risi që do të organizohen sot në kryeqytet⭐️”- shkruan Rama.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =