Njerëzit “syjeshil” dhe fakte të çuditshme për personalitetin e tyre - Arbëria News

Njerëzit “syjeshil” dhe fakte të çuditshme për personalitetin e tyre

Padyshim se secili nga ne ka ndonjë familjar apo ndonjë shok/shoqe që ka ngjyrën e syve të gjelbër, por shumë pak nga ne i kemi ditur këto gjëra për ta.

Më poshtë është e përpiluar lista e 9 fakteve për njerëzit që kanë ngjyrën e syve të gjelbër.

1) Vetëm 2% e njerëzve në botë kanë ngjyrën e syve të gjelbër.
2) Sytë e gjelbër janë tërheqës, por njerëzit me sy të gjelbër janë më të fiksuar pas vetvetes
3) Njerëzit me sy të gjelbër prihen të jenë lider dhe të kenë respekt për ata që arrijnë shumë

4) Kompromisi nuk konsiderohet si pikë e fortë e sy gjelbërve
5) Njerëzit me sy të gjelbër janë më kurioz se të tjerët dhe kanë më shumë interes në arte
6) Sy gjelbrit janë dëgjues të mirë dhe mendjemprehtë
7) Njerëzit me sy të gjelbër thuhet se i bëjnë gjithmonë të tjerët të qeshin
8) Sy gjelbrit janë karizmatik dhe simpatikë
9) Sytë e gjelbër konsiderohen si sytë më joshës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =