“ Non-grata” Ambasada e SHBA-së reagon pas artikullit te gazetës “ Rilindja Demokratike” - Arbëria News

“ Non-grata” Ambasada e SHBA-së reagon pas artikullit te gazetës “ Rilindja Demokratike”

Ambasada Amerikane në Tiranë ka reaguar pas lajmit të gazetës “ Rilindja Demokratike” se kjo ambasadë ka nxjerrë një listë prej 9-të deputetësh “ non-grata” në SHBA, pasi cilësohen si deputetë të inkriminuar.

Ambasada e SHBA-së e cilësoi këtë informacion të pavërtetë, duke u shprehur se nuk ka nxjerrë asnjë listë për deputetë të inkriminuar.  Ambasada ka shtua se po vëzhgon nga afër çdo ngjarje dhe ç’do pjesë që ka lidhje me krimin, duke nxitur politikanët të dekriminalizojnë parlamentin dhe politikën.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + five =