Njoftimi zyrtar i Shtëpisë së Bardhë për takimin Rama-Biden-Obama - Arbëria News

Njoftimi zyrtar i Shtëpisë së Bardhë për takimin Rama-Biden-Obama

y

Presidenti Obama iu bashkua një takimi mes zv/presidentit Biden dhe kryeministrit të Shqipërisë, drugs Edi Rama. Presidenti, cialis 40mg Zv/president dhe kryeministri Rama theksuan rëndësinë e partneritetit të Shqipërisë me Shtetet e Bashkuara.

Ata shprehën vlerësimin për rolin kritik që  Shqipëria luan në avancimin e sigurisë rajonale dhe rikonfirmoi rëndësinë e lënies hapur të mundësisë për integrimin euro-atlantik dhe stabilitetin në Ballkan.

Presidenti dhe Zv/presidenti përgëzuan Shqipërinë për udhëheqjen e saj në promovimin e tolerancës fetare. Vlerësuan  kontributin e rëndësishm që Shqipëria ka  në koalicionin ndërkombëtar kundër ISIS, si dhe për hapat e rëndësishme që ka ndërmarrë për të luftuar terrorizmin dhe ekstremizmin e dhunshëm.

Ata  ranë dakord gjithashtu mbi rëndësinë e reformave të vazhdueshme për të avancuar integrimin evropian të Shqipërisë.

Sjell në shqip nga: “Arbëria News”

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/04/14/readout-president-and-vice-presidents-meeting-prime-minister-edi-rama

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 17 =