Opozita nesër proteston, ja masat e marra për sigurinë - Arbëria News

Opozita nesër proteston, ja masat e marra për sigurinë

protesta-PD-4

 

Drejtorinë e Policisë Tiranë, recipe ka marrë masat për protestën e ditës së nesërme që do të organizojë opozita. Partia Demokratike ka kërkuar zhvillimin e një marshim nga ora 11.00 deri në orën 16.00, buy në sheshin “Skënderbej”, bulevardin “Dëshmorët e Kombit” deri në sheshin “Nënë Tereza”.

Policia e Kryeqytetit, do të marrë masa për zhvillimin normal të këtij marshim- proteste. Do të ketë bllokim të pjesëshëm të trapikut për rrugët:

Bulevardi “Zogu i Zi”, rruga e “Kavajës”, rruga e “Dibrës”, rruga e “Elbasanit”, bulevardi “Bajram Curri”.

Gjithashtu do të dalohet parkimi dhe qarkullimi i të gjitha kategorive të mjeteve : Nga sheshi “Skëndërbej”, bulevardi “Dëshmorët e Kombit” deri në sheshin “Nënë Tereza” nga ora 08:30’ deri në orën 16:00’.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − four =