Pamjet/ Cili është ragimi i Bashës gjat fjalimit të Monikës - Arbëria News

Pamjet/ Cili është ragimi i Bashës gjat fjalimit të Monikës

Mediat pranë Ramës kanë spekulluar shpesh me nje luftë të ftohtë mes Bashës dhe Kryemadhit se kush do të merrte primatin e kësaj proteste ne veçanti dhe atë të opozitës në përgjithësi. Fotografët arritën të fiksojnë një klishe ku Luli nuk duket fare i vëmendëshëm kur Monika mbajti fjalimin e saj të ashpër. Ai i ka hedhur sytë larg në drejtim krejt tjetër (foto). Por edhe në fotot poshtë, kur shefi i PD-së e drejton vështrimin nga Kryemadhi fytyra e tij duhet krejt e ftohtë dhe pa asnjë shprehje sidomos po të krahasohet me pamjen dhe shikimin krejt të ndryshëm të Petrit Vasilit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =