Patrisi gjysmë i zhveshur në mes të shumë femrave , reagimi i Tunës (Foto) - Arbëria News

Patrisi gjysmë i zhveshur në mes të shumë femrave , reagimi i Tunës (Foto)

Lidhja e Tunës dhe Patris Berishës që në fillimet e para ka qenë e ndërtuar në shtylla të forta.
E pikërisht raportet e tyre kanë bërë që sot ata të jenë të martuar dhe prindër të një djali, shkruan lajmi.net
Tuna madje as nuk është xheloze kur Patrisi vallëzon në mes të femrave gjysmë të zhvehura. Këtë e ka dëshmuar pas një ‘live video’ në Instagram ku shihet Patrisi duke vallëzuar e Tuna po e incizon./Lajmi.net/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =