Përfshihen dy policë në flakë, nisin arrestimet (Foto) - Arbëria News

Përfshihen dy policë në flakë, nisin arrestimet (Foto)

Dy policë të njësiteve që po përballen me protestuesit në Prishtinë janë përfshirë nga flaka e një koktej molotovi i hedhur nga protestuesit. Policia është vënë në aksion vetëm pasi protestuesit i kanë vënë flakën një këndi të objektit të Qeverisë së Kosovës, this raporton gazeta express.

Policët kanë arritur të shuajnë zjarrin dhe të evitojnë lëndimet eventuale. Më pas janë arrestuar edhe disa aktivistë të cilët kanë gjuajtur me gurë dhe gjësende tjera të forta në drejtim të policisë.

lendime lendime3

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + eleven =