Prezantuesja mëson në transmetim live vdekjen e burrit (Video)

Një spikere lajmesh nga Chhattisgard i Indisë mësoi vdekjen e bashkëshortit të saj në mënyrën më tragjike të mundshme, pharm në një trasmetim direkt, pharm gjatë edicionit të lajmeve.

Supreet Kaur, thumb spikerja e lajmeve të IBC24, mësoi se bashkëshorti i saj ishte përfshirë në një aksident fatal automobilistik.

Ajo vazhdoi të jepte lajmet edhe për minuta të tjerë, deri në momentin kur nuk mundi më dhe shpërtheu në lot.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + nineteen =