Pse duhen dashur bletët? 10 arsyet - Arbëria News

Pse duhen dashur bletët? 10 arsyet

Ne kemi qenë bashkëpuntorët më të mirë me bletët dhe bujarinë e tyre për shekuj me radhë. Sidoqoftë, përveç faktit se ato na mbajnë gjallë të gjithë, mund të ketë edhe më shumë potencial për marrëdhëniet mes njerëzve dhe bletëve.

Ne të gjithë e duam mjaltin. Shija e ëmbël dhe e shijshme na lë mallë më shumë. Për më tepër, gjithmonë ka gjëra të bukura për të thënë për mjaltin.

Përkundër dashurisë sonë për “arin” e ëmbël të lëngët, këtu janë 10 arsyet kryesore për të dashur bletët.

NUMRI 10: Bletët na japin ne oksigjenin

NUMRI 9: Janë nja hobi argëtues dhe shumë të rëndësishëm për jetën

NUMRI 8: Bletët na mbajnë ne të ushqyer

NUMRI 7: Bletët na ofrojnë dhe ëmbëlsira tjera, përveç mjaltit

NUMRI 6: Bletët na ofrojnë ushqime të mrekullueshme

NUMRI 5: Bletët kujdesen që ne të kemi nje lëkurë të bukur

NUMRI 4: Bletët na mbajnë shëndetshëm

NUMRI 3: Bletët na mbajnë me ushqimet natyrale

NUMRI 2: Bletët na ofrojnë energji

NUMRI 1: Bletët na mbanjë ne gjallë.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 2 =