Puthje pasionante mes VIP-ve - Arbëria News

Puthje pasionante mes VIP-ve

Ceremonia e “National Board of Review Awards” në New York përveçse ka vlerësuar aktorët me çmime të ndryshme është shndërruar edhe në arenën e shkëmbimit të puthjeve pasionante.

Bëhet fjalë për aktoren Meryl Streep, që u vlerësua me çmimin e aktores më të mirë në filmin e Steven Spilberg, “The Post”.

Ka qenë kolegu i saj Robert De Niro i cili i ka dorëzuar çmimin dhe jo vetëm, por edhe një puthje të zjarrtë mikeshës së tij.

Një skenë e tillë i ktheu të pranishmit në sallë pas në kohën kur ata së bashku kanë interpretuar në filmin “Deer Hunter” në vitin 1978.

Pas kësaj situate “të sikletshme”, aktorja mbajti edhe fjalimin e saj të shkurtër në të cilin shprehu emocionet për çmimin e dhënë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + six =