Rally Albania, spektakël dhe pjesëmarrje masive (Foto) - Arbëria News

Rally Albania, spektakël dhe pjesëmarrje masive (Foto)

Këto ditë në rrugët e Shqipërisë është zhvilluar Rally Albania 2015, patient e dyta në Ballkan për nga madhësia dhe pjesëmarrja.

Turi ka vijuar në disa pika turistike të Shqipërisë.

Pasi nisi nga Tirana, viagra 100mg u drejtua për në Velipojë, click më vonë në Malësinë e Dukagjinit dhe në Lurë.

Në pjesën e dytë turi u zhvendos në Himarë dhe Dhërmi, për të vijuar drejt Tiranës.

Këto foto të bëra nga Alessio Corradini janë publikuar nga LSA.

rally1

 

rally3

rally4

rally5

rally6

rally7

rally8

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =