Rama biznesit: " Të rroni ju, unë sa ta kem" - Arbëria News

Rama biznesit: ” Të rroni ju, unë sa ta kem”

edi-rama_0

” Të rroni ju,  unë sa ta kem” ka qënë batuta e Kryeministrit në takimin që organizoi me biznesin, në Kryeministri.

Teksa ka njoftuar gjithashtu, në këtë mbledhje se taksat do të zerohen dhe se inspektorët tatimorë do të largohen nga kontrollet në terren.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 19 =