Rama "shfrytëzon" deklaratën e ambasadorit Lu për të sulmuar opozitën - Arbëria News

Rama “shfrytëzon” deklaratën e ambasadorit Lu për të sulmuar opozitën

 

 

Në  deklaratën e  dhënë  nga ambasadori amerikan, Donald Lu në  lidhje me ligjin e Prokurorisë , ai është  shprehur se Ambasada Amerikane ka dhë në  një  tjetër “pro”, ndaj Prokurores së  Përgjithshme të  Përkohshme, Arta Marku.

Mbas kësaj deklarate, Kryeministri Edi Rama ka reaguar në  mënyrë  të  menjëhershme duke shprehur keqardhjen e opozitës duke thënë  se nuk di të  lexojë  Kushtetutën.

Këtë  sulm, Kryeministri e ka hedhur me anë  të  një  postimi  në  rrjetin social Facebook, duke u shprehur:

“Përkthimi shqip-shqip i SHBA rrëzon përsëri leximin shqip-shqup të Kushtetutës për drejtësinë.Shumë keqardhje dhe pak shpresë për reflektim”.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − fifteen =