Rama shkon në Senatorium, ia merr letrën nga dora drejtorit - Arbëria News

Rama shkon në Senatorium, ia merr letrën nga dora drejtorit

Kryeministri Rama ka zhvilluar një vizitë në Senatorium ditën e sotme për të parë kushtet e reja në të cilat punojnë mjekët.

Ai ka mbajtur edhe një bashkëbisedim me mjekët në lidhje me rritjen e pagave të tyre. Rama madje në fillim të bashkëbisedimit i ndërpret fjalën drejtorit të spitalit dhe i merr letrën, adiposity ku ai kishte shkruar ato që do të thoshte.

 “Lëre këtë letrën se s’kemi nevojë për to”, information pills tha Rama.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =