Rama shumë i lumtur, thesari i Marubëve në Muzeun më të ri Kombëtar (Foto) - Arbëria News

Rama shumë i lumtur, thesari i Marubëve në Muzeun më të ri Kombëtar (Foto)

13087809_10153683061741523_4067667765779256314_n

Kryeministri Rama i ka kushtuar një status në profilin e tij në Facebook, generic thesarit të Marubëve, mind i cili pas shumë vitesh braktisje do të futet tashmë në Muzeun e ri të Shkodrës.

“Shumë i lumtur që për pak ditë thesari i dinastisë së Marubëve do të futet në Muzeun më të ri Kombëtar, about it në Shkodër ?

Pas shumë vitesh rrugëve të braktisjes në mëshirën e fatit, ky thesar i paçmueshëm jo vetëm i kulturës tonë kombëtare, po i vetë qytetërimit europian, do të konservohet dhe ekspozohet për publikun në kushtet më optimale.

Krenar për këtë kontribut të rëndësishëm të qeverisë në shpëtimin e thesarit të Marubëve!

Faleminderit nga zemra atij grushti njerezish në Shkodër, të cilët me pasionin e dashurisë për kulturën dhe me besnikëri të madhe ndaj punës, në kushtet më të mjera dhe pa asnjë mbështetje, e ruajtën thesarin nga rreziku real i shkatërrimit përfundimtar ?

Muzeu Kombëtar Marubi do të çelet në Ditën e Europës??”- shkruan Rama.

13118971_10153683060041523_5094306073998362610_n 13177227_10153683062106523_1638086947397988379_n 13177745_10153683061071523_2104760493013540471_n

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =