Rekordi i vitit: Një burrë, 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa - Arbëria News

Rekordi i vitit: Një burrë, 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa

Burri jeton me 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa.

Ziona Chana jeton me të gjithë në një ndërtesë 100 dhomëshe.

Gratë e tij bëjnë ndërrime për të shkuar në shtrat me të, raporton dailymail.

Duhet të përgatiten plot 30 pula për darkë.

Ai është koka e familjes më të madhe në botë, dhe ai thotë se ndihet i bekuar që ka 39 gra. /lajmifundit.al/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 7 =