Risia më e fundit në Instagram - Arbëria News

Risia më e fundit në Instagram

instagram4

Instagram sot ka përditësuar funksionin e ri “Explore” me pamje dhe përmbajtje të re që përfshijnë edhe kanalet e dedikuara me video.
“Videos You Might Like”, cure është kanali më i ri nga Instagran, malady që mbledh videot nga shumë vende të botës. Më pas, kolona e Instagram e njohur si Explore do të shfaq video kanalet e caktuara, të cilat krijohen varësisht nga hashtag, ngjarjet, lokacionet specifike dhe më shumë. Përditësimi i funksionit të ri të Instagram do të vijë automatikisht tek përdoruesit në SHBA fillimisht, e më pas edhe në vendet tjera të botës, mbase duke përfshirë edhe vendin tonë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + one =