Rrezikshmëria e qirinjëve me erë - Arbëria News

Rrezikshmëria e qirinjëve me erë

Sipas një studimi më të fundit amerikan ju detyron që të hiqni dorë nga kjo. Në fakt, click hulumtimi i përmendur e tregoi se qirinjtë me erë dhe aromat elektrike për hapësira të brendshme mund të përmbajnë numër të madhe të kemikaleve, viagra të cilat janë të dëmshme për organizmin. Si shembull paralajmërues shkencëtarët e kanë potencuar rastin e amerikanes, drugs Ashley Henry, tek e cila për shkak të obsesionit ndaj qirinjve aromatizues është zhvilluar astma dhe i është rritur ndjeshmëria ndaj aromave dhe kemikaleve të tjera. “Dashuria ime ndaj qirinjve me erë më dërgoi drejt sëmundjes. Më nuk mendoj që të blej dhe të ndez qirinj të këtillë, si dhe aroma elektrike”, pohoi Ashley Henry.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + fifteen =