Sa është shuma që ofron NASA për ata që rrinë shtrirë 70 ditë? - Arbëria News

Sa është shuma që ofron NASA për ata që rrinë shtrirë 70 ditë?

clipsnow20

Eksperimenti i fundit që po zhvillohet nga NASA ka për synim të shohë se si reagon trupi i njeriut nëqoftëse rri 70 ditë shtrirë në krevat.

Për 70 ditë shtrirë NASA është e gatshme të paguaj 18 000 dollarë sipas opinion.al dhe është duke rekrutuar persona të cilët janë të aftë të qëndrojnë për kaq kohë në shtrat, pilule ku i lejohet të flasin të luajnë lojra apo të përdorin telefonat dhe komjuterat e tyre.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =