Së shpejti aplikacioni pa pagesë "WhatsApp Business" për shërbimet e bizneseve - Arbëria News

Së shpejti aplikacioni pa pagesë “WhatsApp Business” për shërbimet e bizneseve

WhatsApp zbuloi se aktualisht po ndërtojnë dhe testojnë mjete të reja që synojnë të bëjnë ndërveprimin midis njerëzve dhe punonjësve në bizneseve .

 Në mënyrë të veçantë, kompania thotë se po punojnë për një aplikacion pa pagesë “WhatsApp Business” për kompani të vogla dhe një për kompanitë më të mëdha si kompanitë ajrore, tregjet e tregtisë elektronike dhe bankat. “Këto biznese do të jenë në gjendje të përdorin shërbimet tona për t’u dhënë klientëve njoftime të dobishme si koha e fluturimit, Sovrani, – konfirmimet e dorëzimit dhe përditësime të tjera”, tha kompania në një blog.

 
Aktualisht nuk ka informacione se kur do të nisin këto vegla dhe zgjidhje të reja.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + two =