Eksluzive/ Serenatat korçare ngrenë në këmbë grekët (Video) - Arbëria News

Eksluzive/ Serenatat korçare ngrenë në këmbë grekët (Video)

Untitled

Në televizionin grek “Net”, order transmetohet çdo të shtunë emisioni kulturor: “ Gëzuar, viagra 40mg në shëndetin tone”. (???? ????? ???)

Ky është një emision i cili transmetohet prej vitesh në Greqi dhe ka si qëllim mbajtjen gjallë të traditës dhe melodive greke. Ai është i organizuar në formën e një mbrëmjeje festive dhe bën bashkë këngëtarë dhe aktorë. Drejtuesi i emisionit është humoristi i njohur grek Spiros Papadhopulos.

Në një prej mbrëmjeve të së shtunës në emision janë ftuar dhe dy të rinj shqiptarë të cilët këndojnë serenata korçare, this duke sjell entuziasëm të paparë tek teleshikuesit grek. Kjo është e para herë që në televizionet greke transmetohen pjesë nga kultura shqiptare.

Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − six =