Shndërrimi i 39-vjeçarit, tani duket si 20 – FOTO - Arbëria News

Shndërrimi i 39-vjeçarit, tani duket si 20 – FOTO

Babi i tre fëmijëve ka shfaqur ndryshimet e tij fizike, pasi hoqi dorë nga disa ushqime dhe birra, duke iu nënshtruar gjithashtu një diete strikte dhe ushtrimeve të rregullta.

Jeremiah Peterson, 39 vjeç, nga Missoula në SHBA, vetëm 6 muaj më parë peshonte 127 kg dhe ushqehej rregullisht në fast food dhe konsumonte tepër birra.

Por 6 muaj më parë ai mori edhe vendimin që do t’i ndryshonte jo vetëm fizikun, por edhe jetën.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 3 =