Shokon këngëtarja e njohur: Kam 13 ditë pa seks ,po humbas shikimin në syrin e majtë…! - Arbëria News

Shokon këngëtarja e njohur: Kam 13 ditë pa seks ,po humbas shikimin në syrin e majtë…!

Bota e internetit dhe rrjetet sociale duket se i kanë ridimensionuar disa marrëdhënie sociale, por edhe jetën e individëve të thjeshtë.

“No Nut November”  ishte trendi i përhapur në mënyrë virale që u përqafua me shpejtësi në rrjetet sociale dhe që i shpjeguar me pak fjalë do të thotë “një nëntor pa seks”.

Pjesë e kësaj “fushate” qenka bërë edhe reperja e famshme amerikane, Cardi B, e cila në një status në Twitter shkruan se ka 13 ditë pa bërë marrëdhënie seksuale.

“Po bëhen 13 ditë pa bërë seks!”, – shkruan ajo. “Po filloj të humbas shikimin në syrin e majtë!”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + fifteen =