Shokuese/ Restorant në Tokyo ku shërbehet mish njeriu? Ja e vërteta - Arbëria News

Shokuese/ Restorant në Tokyo ku shërbehet mish njeriu? Ja e vërteta

Raportimet e fundit se në Tokyo është hapur një restorant ku legalisht do të shërbehej mish njeriu janë të pavërteta shkruan snopes.com.

Sipas këtij shkrimi këtë lajm të pa vërtetë e ka përhapur portali ‘La Voz Popular’ ku në shkrimin e saj shkruhej se çmimet për një pjatë varionin nga 100 deri në 1193 euro.

Teksa portali meksikan Verne ka bërë përgënjeshtrimin e lajmit.

Në shkrimin e La Voz Popular shkruhej se mishi i njeriut sigurohej nga persona që ishin në grahmat e fundit të vdekjes dhe ata vendosnin që të shisnin turpin e tyre për tu lënë para familjarëve, ku një person ‘kushtonte’ deri në 30 000 euro.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + twenty =