Shpërthen Enca: “K***ë, ku i kam operacionet plastike?” - Arbëria News

Shpërthen Enca: “K***ë, ku i kam operacionet plastike?”

Gjithmonë është vënë para sulmeve dhe akuzave se ka bërë disa ndërhyrje kirurgjikale.

Por këtë herë Enca ka shpërthyer ndaj atyre që e akuzojnë.

“Kurvë ku i ke operacionet? Megjithatë po e marr si kompliment”- ka shkruajtur ajo.

Dhe pak sekonda më vonë, Enca me anë të një postimi tjetër ka sqaruar njëherë e mirë çështjen e operacioneve plastike duke përdorur ironinë: “Oh po, kam operuar dhëmballën para ca vitesh. Isha pak më e lezetshme atëherë!”

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =