Shtohen rastet e dhunës në familje

Dhuna në familje vazhdon të mbetet problem. Policia në Rrogozhinë ka arrestuar një 19-vjeçar. Agim D. ka dhunuar babain, visit web nënën dhe motrën e tij.

Burime nga policia lokale thotë se i riu është përdorues lëndësh narkotike. Gjatë kontrollit në banesë policia ka gjetur një armë zjarri, viagra dosage pushkë model 56.

Ndërkohë një rast dhune në familje ka ndodhur dhe në Përmet, rx qytet i cili sipas raporteve të policisë është më nivel kriminaliteti të ulët. Efektvët e policisë në “qytetin e luleve” kanë arrestuar 31-vjeçarin Pandeli Nika.

Ai ka dhunuar kunatën e tij, 38-vjeçaren Dh. Nika. Pasi e ka dhunuar Pandeli Nika e ka kërcënuar me thikë se do ta vriste. Madje nuk është mjaftuar me kaq. Kunatën e ka përplasur dhe me automjetin e tij tip “Benz”, me targa AA577MG.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − four =