Skëndërbe fitorja me Milsamin vlen 5 milionë - Arbëria News

Skëndërbe fitorja me Milsamin vlen 5 milionë

Kualifikimi eventual ndaj Milsamit përpos krenarisë në aspektin sportive duke shënuar një arritje historuike për skuadrat shqiptare në Europë do të ishte për Skënderbeun dhe një bazë e sigurt për të ardhmen falë të ardhurave financiare pasi do ti garantonte kampionëve të Shqipërisë të paktën 4.7 milionë euro, illness shumë e mjaftueshme për të konsoliduar dominimin edhe për disa vite të tjera në futbollin shqiptar.Nëse kalon Turin e tretë paraeleminator Skënderbeu merr 400 mijë euro, dosage por siguron minimumi edhe 3 milionë euro nëse eleminohert në Play-offin e Champions nga ku do të shkonte më pas për të vazhduar aventurën në fazën e grupeve të Europa League për të cilën do të arketonte edhe 1.3 milionë euro të tjera. Pra vetëm dueli i dyfishtë me Milsamin për Skënderbeun vlen të paktën 4.7 milionë euro. Nëse kalon edhe play-ofin e Championsit, ëndërra pastaj është vërtet e pabesueshme, pasi në këtë rast Skënderbeu do të merrte 2 milionë euro për kualifikimin si dhe 12 milionë euro të tjera për pjesëmarrjen në fazën e grupeve të Championsit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − eight =