Studimi zbulon se njerëzit të cilët pijnë xhin janë më seksi - Arbëria News

Studimi zbulon se njerëzit të cilët pijnë xhin janë më seksi

Ata të cilët preferonin gin si pije alkoolike u zbulua se ishin më seksi dhe më aggressive.

Ndërkohë ata që pinin verë dhe birrë ishin më të lidhur me letargjinë dhe relaksimin.

Studimi u drejtua nga ekspertë në Universitetin Bangor dhe King’s College në Londër.

Autorët, duke shkruar në revistën Open BMJ, thanë:

“Kuptimi i emocioneve të shoqëruara me konsumimin e alkoolit është imperativ në trajtimin e keqpërdorimit të alkoolit, duke siguruar njohuri se cilat ndjenja ndikojnë në zgjedhjen e pijeve ndërmjet grupeve të ndryshme të popullsisë.”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =