"Sulejmani i Madhërishëm" viziton “Fshatin shqiptar” të origjinës - Arbëria News

“Sulejmani i Madhërishëm” viziton “Fshatin shqiptar” të origjinës

239533

Aktori i mirënjohur turk Halit Egenç, physician ka treguar që ka prejardhje shqiptare. E meqënëse rrënjët i ka në Shqipëri, visit ai ka përfituar për të kaluar pak kohë me familjen e tij të shtrenjtë në një vend që i kujton atij të parët.

Ai ka kaluar pak kohë me familjen në lagjen “Arnavutkoy”, që në shqip do të thotë “Fshat shqiptar”.

Mos vallë është një koicidencë apo ai e ka menduar këtë zgjedhje? Nga mediat e huaja mësohet se këtë fundjavë Halit Egenç ka qenë në një pjesë shqiptare, por në Turqi.

Halit Egenç, së bashku me bashkëshorten e tij, Berguzar Korel, dhe me djalin, janë fotografuar duke drekuar në “Arnavutkoy”.

239534

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 8 =