Theri me thikë ish të dashurën, Gjykata italiane i jep burgim të përjetshëm - Arbëria News

Theri me thikë ish të dashurën, Gjykata italiane i jep burgim të përjetshëm

dritan-demiraj

Dritan Demiraj, ed i akuzuar se vrau me thikë ish¬të dashurën e tij rumune dhe të dashurin e saj Italian, case është dënuar me burgim të përjetshëm nga Gjykata Italiane.

Ngjarja ka ndodhur në vitin 2014, ku Dritan Demiraj, i ndihmuar edhe nga e fejuara e tij, Monica Sanchi dhe daja Sadik Dine kanë kryer vrasje të dyfishtë. Po dje, daja e tij u dënua me 5 vjet burg për bashkëpunimin në vrasje.

Demiraj vrau ish­ të dashurën e tij rumune, Lidia Nusforfi më 1 mars të vitit 2014 në stacionin e trenit në Rimini, pasi kishte vrarë më 28 shkurt të atij viti, Silvio Mannina­n, të dashurin e saj italian. Këtë të fundit ai e vrau në banesën e tij, i ndihmuar nga e fejuara dhe daja, Sadik Dine. Prokuroria e Riminit kishte kërkuar burgim të përjetshëm.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + fifteen =