Tiranë/ Polici rrugor ndihmon dy fëmijë të kalojnë kryqëzimin - Arbëria News

Tiranë/ Polici rrugor ndihmon dy fëmijë të kalojnë kryqëzimin

polici

Me nisjen e vitit të ri shkollor Tirana është përballur me një trafik të rënduar. Por ajo që të bie më shumë në sy është puna e policisë rrugore e cila çdo mëngjesë është e detyruar të regulloj kaosin e krijuar nga makinat.

Në rrjetet sociale po qarkullon një foto ku duket një polic i qarkullimit rrugor, website like this që përveçse meret me trafikun, por ai është duke ndihmuar e shoqëruar dy fëmijë që po shkonin në shkollë, dhe duhet të kalonin një kryqëzim rrugor.

Ky është një veprim për tu vlersuar dhe për tu marr shembull nga të gjithë punonjësit e tjerë.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + five =