Tmerr/ Skëndërbeu hidhet në plehrat e Tiranës, Austria e ruan mes floririt dhe dyerve të blinduara (Video) - Arbëria News

Tmerr/ Skëndërbeu hidhet në plehrat e Tiranës, Austria e ruan mes floririt dhe dyerve të blinduara (Video)

“TMERR: Skënderbeu hidhet në plehrat e Tiranës / Austria i ruan në muze mes floririt dhe dhjetra dyerve të blinduara”- shkruan Kreshnik Spahiu në një postim në Facebook pas postimit të kësaj video.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =