EKSKLUZIVE / Ambasada amerikane fsheh të dhënat për ekspertët e dekriminalizimit - Arbëria News

EKSKLUZIVE / Ambasada amerikane fsheh të dhënat për ekspertët e dekriminalizimit

ambasada-amerikane15

“Sot, page ekspertë teknikë nga Shtetet e Bashkuara bënë një prezantim në Parlamentin shqiptar mbi praktikat më të suksesshme në SHBA për hetimin e të kaluarës së zyrtarëve në qeverisje dhe udhëheqësve politikë. Prezantimi u organizua nga Ambasada e SHBA-së, search në mbështetje të përpjekjeve të Shqipërisë për të zbatuar ligjin e dekriminalizimit të miratuar së fundi”, buy thuhet në njoftimin që ka publikuar Ambasada në facebook.

Për të mësuar disa të dhënat më shumë lidhur me ekspertët amerikan, gazetarët e “Arbëria News” kanë kontaktuar me Zyrën e Shtypit të Ambasadës Amerikane në Tiranë, por përgjigja e marrë prej saj ka qenë e prerë:

“Nuk japim as një informacion”!

Po ashtu në njoftimin e publikuar thuhet se:

“Ambasada mirëpret përpjekjet e Parlamentit për të zhvilluar më tej aktet nënligjore të këtij ligji të rëndësishëm, dhe mbështet me forcë zbatimin e plotë të ligjit për dekriminalizimin”.

Arberia News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 18 =