Tragjedi në Tiranë, 12 vjeçari gjen vdekjen në liqenin e Mzezit - Arbëria News

Tragjedi në Tiranë, 12 vjeçari gjen vdekjen në liqenin e Mzezit

Një fëmijë 12-vjeçar ka gjetur vdekjen pasi është mbytur në liqenin e Mzezit, buy në Tiranë. Ai ka qenë duke luajtur me shokët, ndërsa liqeni kishte ngrirë.

Akulli me një trashësi të vogël, është thyer dhe fëmija ka rënë brenda. Paraprakisht mësohet se në rrezik për jetën është dhe një bashkëmoshatar i tij.

Lajmi konfirmohet zyrtarisht nga policia e Tiranës. Drejt vendit të ngjarjes janë nisur polumbarët e RENEA-s.

Ende nuk dihet identiteti i fëmijës së mbytur.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − nine =