Tronditet bota, nuk janë legjenda por të vërtetë ... (VIDEO) - Arbëria News

Tronditet bota, nuk janë legjenda por të vërtetë … (VIDEO)

Deri më sot Dragonjtë kanë ekzistuar vetëm në librat fantastiko-shkencorë dhe në filma, të cilat janë krijesa mistike që mund të fluturojnë dhe nxjerrin zjarr nga goja.

Por besojeni ose jo një krijesë e tillë është filmuar në kufirin mes Laosit dhe Kinës.

Ekspertët theksojnë se këto krijesa kanë ekzistuar para 600 milionë vjetësh dhe tashmë ato mund të kenë dalë sërish në skenë. /styri.net/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 15 =