Turqia shtyn gjendjen e jashtëzakonshme edhe tre muaj - Arbëria News

Turqia shtyn gjendjen e jashtëzakonshme edhe tre muaj

Turqia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme edhe për tre muaj, deklaroi sot zëvendëskryeministri Bekir Bozdag.

Gjendja e jashtëzakonshme u vendos në Turqi pas tentimit të pasuksesshëm për grusht shtet në korrik të vitit 2016.

Bozdag tha se Këshilli kombëtar për siguri do të bisedojë për vazhdimin e gjendjes së jashtëzakonshme në seancën e ardhshme dhe shtoi se kabineti do ta miratojë këtë veprim.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =