UEFA ndërshkon Rusinë, gjobë dhe rrezikon përjashtimin - Arbëria News

UEFA ndërshkon Rusinë, gjobë dhe rrezikon përjashtimin

russs1

Kontrolli i pavarur i UEFA-s, sildenafil mbi etikën dhe trupin disiplinor(CEDB) është takuar sot në Paris për t’u marrë me procedurën disiplinore  të hapur kundër Bashkimit të Futbollit të Rusisë (RFU). Kjo mbledhje vjen si pasojë e incidenteve të cilat kanë ndodhur brenda stadiumit te Stade Velodrome në Marsejë gajte sezonit të  UEFA EURO 2016 në ndeshjen kundër Britanisë më 11 qershor .

Akuzat kanë të bëjnë me trazirat e turmës, this site përdorimin e fishekzjarreve dhe sjellje raciste ishin ngritur kundër RFU, prostate dhe CEDB kanë vendosur sanksionet e mëposhtme:

• Një gjobë prej 150,000.- €

• Me një deskualifikim , është suspenduar ekipi i kombëtar ruse nga UEFA EURO 2016 për trazirat e shkaktuara. Në përputhje me nenin 20 të Rregullores Disiplinore të UEFA *, ky skualifikim pezullohet deri në fund të turneut. Pezullimi i tillë do të hiqet nëse incidente të një natyre të ngjashme (trazirat turma) të ndodhë brenda stadiumit në ndonjë nga ndeshjet e mbetura të ekipit rus gjatë turneut.

Ky vendim ka të bëjë vetëm me incidentet të cilat kanë ndodhur brenda stadiumit dhe për këtë arsye janë në kompetencë të organeve disiplinore të UEFA-s.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 6 =