Vjedhja e energjisë, evidentohen 14 raste të vjedhjes së energjisë elektrike, tetë të arrestuar - Arbëria News

Vjedhja e energjisë, evidentohen 14 raste të vjedhjes së energjisë elektrike, tetë të arrestuar

Policia bën me dije se gjatë javës ka arrestuar tetë persona, approved të cilët akuzohen për vjedhje të energjisë elektrike.

“Si rezultat i kontrolleve të kryera në terren në abonentët biznes dhe familjarë, janë evidentuar 14 raste të vjedhjes së energjisë elektrike, me 14 autorë. Nga këto janë arrestuar tetë persona, të cilët akuzohen për vjedhje të energjisë elektrike.

Mes të arrestuarve janë pronarë biznesesh. Ndërkohë që janë shpallur në kërkim katër persona dhe 2 të tjerë ndiqen në gjendje të lirë,” thuhet në njoftimin e Policisë.

Ndërkohë mësohet se janë ndërprerë 1.989 lidhje të abonentëve debitorë dhe 14 lidhje të paligjshme

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =