Vritet ish-presidenti i Jemenit, Abdullah Saleh - Arbëria News

Vritet ish-presidenti i Jemenit, Abdullah Saleh

Lajmet e fundit bëjnë të ditur se ish-Presidenti i Jemenit Ali Abdullah Saleh është vrarë nga luftëtarët Houthi derisa po fluturonte drejt Ma’aribit – njofton një agjenci iraniane e lajmeve.Ky lajm tashmë është shpërndarë gjithandej.
Saleh ishte presidenti i parë i Jemenit, dhe shërbeu për 22 vite në këtë detyrë – prej vitit 1990 e deri në vitin 2012. Më parë, ai kishte qenë edhe President i Jemenit të Veriut për dymbëdhjet vite.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =