Xhulia Roberts për herë të parë në serial televiziv - Arbëria News

Xhulia Roberts për herë të parë në serial televiziv

Aktorja do të shfaqet në një adaptim televiziv the novelës Se autores Maria Semple “Today will be diferent”, information pills e cila u publikua n ë shtator.

Autorja Semple do ti shkruajë vetë mini-seritë e këtij seriali kompania e Xhulia Roberts “Red Om Films” do ti prodhojë ato.

Roberts është shafqur edge me pare në seriale televizive so “Friends” dhe “Law & Order”, cheapest por ky do të jetë roli i saj i parë si aktore kryesore në një serial të tillë.

Roberts ka fituar një çmim Oskar për aktoren më të mirë për rolin e saj si Erin Brockovich dhw gjithashtu ka qenë aktorja kryesore në filma si: “Notting Hill”, “Pretty Woman” dhe “Runaway Bride”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − one =