ZYRTARE : Erdogani, Vuçiq dhe Rama s'bashku në vizitë zyrtare Preshevës - Arbëria News

ZYRTARE : Erdogani, Vuçiq dhe Rama s’bashku në vizitë zyrtare Preshevës

Pas qëndrimit dy ditorë të kryetarit të Serbisë Aleksandar Vuçiq në Turqi ku nikoqir kishte kryetarin e Turqisë Taip Erdogan, nga kabineti i kryetarit të Serbisë u dha njoftimi zyrtarë se gjatë muajit qershorë të këtij viti qytetin e Preshevës s’bashku do ta vizitojnë kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq, Kryetari i Turqisë Taip Erdogan dhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama. – Detajet më të hollësishme rreth kësaj vizite historike në këtë përbërje do t’i publikojmë ditët në vijim.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =