Njëmbëdhjetë të akuzuarit e Lazaratit përfitojnë gjykim të shkurtuar - Arbëria News

Njëmbëdhjetë të akuzuarit e Lazaratit përfitojnë gjykim të shkurtuar

Ditën e sotme Gjykata e Krimeve të Rënda ka pranuar gjykimin e shkurtuar për 11 persona nga Lazarati të akuzuar si pjesë e një grupi kriminal që vepronte në Lazarat dhe qëlloi ndaj policisë gjatë operacionit antikanabis në 2014-ën.

Mes 11 të akuzuarve është edhe Gate Mahmutaj, dosage i cili rrezikonte një dënim deri në 20 vite. Por duke ndjekur këtë rrugë bashkë me 10 të pandehurit e tij, information pills ai përfiton ulje të një të tretës së masës së dënimit. Mësohet gjithashtu se për 5 të akuzuar të tjerë u vendos të vijohet me gjykim normal. Për rastin e gjykimit të shkurtuar pretenca do të jepet javën që vjen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =