7 gjëra që i ke bërë gabim deri tani - Arbëria News

7 gjëra që i ke bërë gabim deri tani

Jeta të duket shumë e lehtë ndonjëherë, sidomos kur kuptojmë se e kemi komplikuar me gjëra që janë shumë më të thjeshta për t’u bërë. Duhet vetëm pak imagjinatë dhe “të mendosh jashtë kutisë”.

1. Portokallin apo mandarinën qëroje kështu. Hiq vetëm pjesën e sipërme dhe të poshtme dhe pastaj hape si në foto, jo siç ke bërë zakonisht.

2. Nëse do të ndërrosh shtëpi, paketoi kështu rrobat. Thjesht dhe bukur.

3. Kur do të fshish diçka koti që ke shkruar, mos e zhgarravit të gjithë fjalinë, por fjalë për fjalë. Kështu nuk do të duket fare asgjë.

4. Kur ha patatina të tilla, mjafton të fusësh një letër dhe çdo gjë bëhet më e lehtë. Sepse ndonjëherë nuk kutia s’na nxë dorën për të marrë edhe patatinën e fundit.

5. Futi rrobat në valixhe si në foton e dyte. Do të kesh shumë hapësirë.

6. Mos kini më dyshime, letra higjenike vendoset kështu dhe pikë.

7. Ndeji si në foton e dytë rrobat, sepse do të kesh më shumë hapësirë për disa të tjera./ Gazeta Liberale

/Liberale/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − sixteen =